Solar LED Solutions B.V.

Onder dit tabblad vindt u alle informatie over onze armaturen en een korte omschrijving over hoe de verschillende onderdelen samen een armatuur vormen.

Stuk voor stuk duurzame en technisch hoogwaardige producten die voldoen aan de Europese richtlijnen omtrent openbare verlichting. Door met de muis over de titel “Solar LED Solutions te gaan, worden verschillende sub-tabbladen geopend waarin wij uitleggen hoe onze armaturen zijn opgebouwd.

Ook kunt u de verschillende productinformatie bladen downloaden.

Om u een indruk te geven omtrent onze prijsstelling in vergelijking met de terugverdientijd (TvT) hebben wij ook een recente TCO berekening van een officiële aanbesteding hieronder geplaatst zodat u zelf kunt zien hoe wij ons profileren ten opzichte van de andere marktpartijen. De bedoelde aanbesteding is een aanbesteding welke werd uitgevoerd door een Gemeente in Nederland, begin 2013.

Autonome straatverlichtingssystemen (24 V)

Naast het leveren van straatverlchtingssystemen voor aansluiting op het lichtnet, ontwikkelen en leveren wij ook straat- en terreinverlichtssystemen welke volledig autonoom opereren. Dit betekent simpelweg dat het systeem met behulp van zonne energie de eigen energie opwekt. De opgewekte energie wordt overdag opgeslagen in de meegeleverde accu’s en ’s avonds wordt deze gebruikt om het systeem “te voeden”. Het is een volledig geautomatiseerd proces en dit proces wordt geregeld en gecontroleerd door de “Intelligent Controller” (T I C). De T I C is geplaatst in de mast en deze zorgt ervoor dat het systeem dagelijks wordt in- of uitgeschakeld en dat de accu’s worden opgeladen.  De toegepaste  armaturen in onze autonome  verlichtingssystemen zijn  dezelfde als de armaturen voor aansluiting op het lichtnet. Het enige verschil is de spanning; bij de autonome systemen is dat namelijk 12V-24V.