Garantie

Bij de TellCo Europe Group|TEG staan wij 100% achter onze armaturen.

Armaturen die voldoen aan de strenge eisen voor openbare verlichting en waarvan wij dus weten dat zij een goede kwaliteit-/-prijsverhouding hebben. Omdat wij achter onze armaturen staan schromen wij dus ook niet om elke opdrachtgever ook die zekerheid te bieden waar hij (of zij) recht op heeft.

Wij verschuilen ons niet achter “allerlei vage garantiebepalingen”; integendeel vinden wij dat een leverancier 100% achter zijn producten moet staan en dat men best “een extra stapje” mag zetten voor de opdrachtgever. Maar kennelijk durven anderen het risico niet aan te gaan en krijgt u bij hun “slechts 5 jaar garantie“. Dit is al jaren zo en iedereen neemt daar genoegen mee.

Anderen strooien nog meer “zand in de ogen” met de garantiebepalingen en krijgt u als klant allerlei (-edel-)metalen voorgeschoteld…: brons, zilver, goud of platinum. Probeer maar eens uit te vinden waar u echt recht op heeft zowel nu als in de toekomst. En als u ergens recht op heeft betekent een dergelijke categorisering niets anders dan: meer betalen voor extra zekerheid….!

Waarom gaat u hiermee akkoord?

Hier brengen wij vanaf nu verandering in: wij geven meer zekerheid tegen een betere prijs! Dit is beter en duidelijker dan de standaard garantie plus“bijbetaling” voor het “vage” edelmetaal. Geen gedoe met meer betalen voor meer garantie in: brons, zilver, goud of platinum!

Bij ons krijgt u ALTIJD standaard 10 jaar garantie op alle technische gebreken, na levering! Optioneel kunnen sommige armaturen met 20 jaar garantie worden geleverd!

Wat dit allemaal kost? Helemaal niks extra!

Is er een technisch defect, welke ontstaan is vóór het 10e jaar -na levering-, krijgt u van ons zonder enige aarzeling gewoon een nieuw armatuur. Alle armaturen worden geleverd met een productie- en leveringsdatum. Vanaf de dag dat u de armaturen in uw bezit heeft, gaat de garantieperiode in.

Indien u geïnteresseerd bent naar de optie van 20 jaar garantie verstrekken wij u graag vrijblijvende de informatie.

Gewoon duidelijk en eerlijk! Wij zijn niet duur maar…..DUURZAAM…..